Skip to main content

ЩО ЧОЛОВІКИ ВВАЖАЮТЬ НАЙНЕСЕКСУАЛЬНІШИМ

Мами і бабусі з дитинства невтомно вбивають в наші голови: «Не роби так і сяк, ти ж дівчинка». Не сплять ночами редактори глянцю, розкриваючи тонкощі поводження з протилежною статтю. Нарешті, полиці в магазинах ломляться від книг з популярної психології кшталт «Як укладати чоловіків штабелями» і «Як зафіксувати їх у цьому положенні назавжди». Найбільш заповзятливі особи жіночої статі примудряються вести спеціальні тренінги і відкривати цілі академії, в яких навчають невдачливих товаришок тактиці та стратегії завоювання чоловіків. Вони вчать нас бути стервом, відьмами та секс-богинями. Шукають простого жіночого щастя жінки валом валять в гостинно відчинені двері. Після закінчення таких курсів жінки дізнаються про існування двадцяти двох зон на чоловічому статевому члені, досконало оволодівають тридцятьма двома техніками мінету, шістдесятьма чотирма позами з «Камасутри» і дізнаються багато розумних слів на кшталт «сквіртінг» і «фістинг».
Але при цьому продовжують здійснювати одні й ті ж помилки в спілкуванні з чоловіками, відштовхуючи їх, а потім, коли з відносин зникає секс, щиро изумляясь: що ж сталося? Вже скільки разів твердили світу, а віз і нині там.
Можливо, інформація, отримана від представниць своєї ж статі, потенційних конкуренток, підсвідомо сприймається як не зовсім достовірна.
Саме тому в підготовці цього матеріалу активну участь взяли чоловіки — наша «цільова аудиторія». Для авторів статті п'ятеро сміливих з огидою склали список тих жіночих рис, які геть здатні вбити в них сексуальне бажання.
Насмілимося ж вдивитися в нього, як в дзеркало.

1. Фізіологічність

Олексій, 30 років: «Одна моя дівчина була дуже гарна собою, але мене абсолютно не соромилася: фарбувала нігті на ногах, сидячи в нашій ліжку, при мені выщипывала брови і видавлювала прищики на лобі, постійно ковыряла у вухах ватною паличкою, почесывалась в різних місцях. Навіть нещільно зачиняла за собою двері туалету, щоб не переривати нашої розмови! Не кажучи вже про те, що я закохався в чудову красуню, а потім, не без активної допомоги, розібрався, що половина її привабливості — це трисантиметровий шар макіяжу на обличчі, який вона називала «реконструкція особи за черепом» і захоплено наносила на себе в моїй присутності. Я не витримав, коли вона стала обговорювати зі мною свої хворобливі місячні і ганяти в аптеку за прокладками. Втім, я не можу її звинувачувати: до того, як приїхати зі мною, вона півтора року знімала квартиру навпіл з подружкою, і, мабуть, переплутала мене з нею. Тільки сексу мені з цією дівчиною більше не хотілося — і крапка».
Дами, будьте обережні! У вашому образі повинна залишатися хоча б дещиця загадковості. Ніхто не говорить про те, щоб зустрічати чоловіка або бойфренда в хутряних капцях на підборах і шовковому пеньюарі — будемо чесні, постійно так роблять тільки герої серіалів. Але адже вам не сподобається, якщо чоловік при вас почне почухувати... хм... не тільки живіт або залишати за собою гірку зістрижених нігтів в раковині? Ось-ось. Нехай поменше знає про кухню вашої краси, а також про тих фізіологічних процесах в організмі, які в нашому суспільстві досі вважаються не зовсім пристойними. Проявляйте повагу до партнера у побутових дрібницях — саме воно дозволяє довго зберігати не тільки любов, але і пристрасть.

2. Балакучість

Денис, 25 років: «Будь-який чоловік, напевно, був би щасливий, якби його жінка трохи менше говорила. Виняток становлять хіба що чоловіки глухонімих. Я приходжу з роботи втомлений, виснажений, голодний, а вона з порога: «Як пройшов день? А ось у мене...» І починається. Добре, якщо не треба відповідати, але так буває дуже рідко. По-моєму, жінки, якщо їх не затикати, можуть говорити годинами. Та що там — цілодобово! Вони просто думають вголос. І голова у них забита всіляким непотребом: серіалами, погодою, тим, що тече бачок унітазу, чому не дзвонить Свєтка, з ким спить Дімка, що про мене думає, що її тато і — найжахливіше — що я думаю про Світлані, Дімці і її тата. Та я взагалі про них не думаю!»
Іноді краще мовчати, ніж говорити. Чоловікам потрібен відпочинок і тиша в ефірі.
Безперервний щебет здатний не просто вбити сексуальне бажання — він зводить з розуму. Згадайте фатальних жінок з художньої літератури: хіба вони втомили своїм коханим плітками? Незнайомка Блоку взагалі мовчала. Просто дихала духами і туманами — і все.
До речі, самий асексуальный з підвидів жіночих пліток той, в якому обговорюються і засуджуються інші жінки. Не треба нагадувати йому про те, що у Іванової криві ноги, а у Джолі — накачані губи. По-перше, ні те, ні інше не є правдою, і чоловік це прекрасно бачить, а по-друге, ви досягаєте рівне протилежної мети: звертаєте увагу і на Іванову, і на Джолі. Крім того, подібні пересуди видають у самій сплетнице невпевненість в собі, а ця риса за визначенням несексуальна. Не перетворюйтеся в злобну мегеру, яка ненавидить усіх навколишніх німф.
Також час від часу варто проявляти розум, не хитрість, не мудрість, а саме розум. Чоловіки люблять красу яких дурочек, ненавидять жах яких дур, але в цілому воліють інтелектуально обдарованих жінок. Одного разу мій чоловік разом зі мною дивився серіал «Гордість і упередження» (не питайте, як я його змусила, ця таємниця помре разом зі мною). При кожній появі на екрані місіс Беннет — балакучої, феєрично тупий і істеричною матусі сімейства — він гарчав від сказу, стукав рукою по столу і дивувався, чому містер Беннет ніяк не приб'є цю дуру. Це був дуже пізнавальний спільний кіноперегляд.
Втім, мовчання в деяких випадках також шкодить. Ніколи не практикуйте тортури мовчанням, якщо ваш чоловік вас чимось образив. Чимало пар розпалася із-за звички дівчини ображено мовчати цілими днями, а на всі розпитування лише скупо кидати: «Все в порядку». Це здатне довести до нестями навіть бовдура. А слідом за несамовитістю завжди приходить байдужість.
У той же час ніхто не просить вас розкривати рот, тільки щоб прошелестеть: «Так, мій пан» (хоча багато чоловіків від цього не відмовилися б). Просто тиша їм деколи необхідна так само, як і нам розмови. Як повітря. А в стосунках має бути місце не тільки вашим бажанням, але і його. Тоді і для сексуального місце залишиться.

3. Грубість

Андрій, 27 років: «Вона не курила як Грета Гарбо, а як вантажник або зек, швидко, взатяг", як ніби вкрала цю сигарету у кого-небудь. Потім кидала бичок в найближчий замет і спльовувала жовту слину. В іншому все було ок, але я не міг спокійно спостерігати цю повторюється раз за разом сцену. Коли цілувалися, постійно відчував запах сигарет, а коли займалися любов'ю, у мене постійно стояла перед очима ця картина: її рука з пожовклими великим і вказівним пальцями, бичок, замет, плювок. Провстречались ми тільки одну зиму, на більше мене не вистачило. Шкода, що вона не змогла кинути палити, хоча я його про це просив».
Не все димлять настільки вражаюче, і не всім варто кидати курити за першої ж прохання бойфренда. Щоб зробити це раз і назавжди, слід все ж прийняти самостійне рішення. Зауважимо лише, що згадувана в попередньому пасажі Грета Гарбо курила так, що у чоловіків йшла обертом голова: вона витончено тримала сигарету, сексуально вдихала одного дим, млосно прикривала очі... тобто справа не в самому факті куріння. Справа до його подачі. Молодої людини відштовхнула грубість дівчата, а не те, що його подруга була в принципі схильна до цієї шкідливої звички.
Так, наприклад, якщо ви любите щиро вилаятися в ліжку, то вашого чоловіка може це не на жарт завести (згадаймо хоча б ті ж порнофільми, які ми, звичайно ж, не дивимося). А от якщо ви постійно матюкаєтеся, як візник, то, вибачте, замість вашого милого личка він буде бачити червону фізіономію в оправі з білою бородою. Простіше кажучи, відношення до вас буде відповідним — не як до дами. Чоловікам, як не крути, не подобаються в жінках нарочито чоловічі риси. Ми можемо виявляти незалежність і самостійність — у сучасному світі ці якості цінуються дуже високо. Але не варто думати, що поставляються в комплекті з мужеподобностью: все можна і потрібно робити по-своєму, тобто по-жіночому. Одна моя подруга вміє так сказати «коза» на адресу кривдниці, що «коза» згорає від сорому. І ніякого мату подрузі не потрібно.
До грубості відносяться і звичка постійно перебивати співрозмовника, щоб вставити свої «п'ять копійок», і погані манери за столом, і недоречно гучний сміх (особливо, якщо він не нагадує дзвін дзвіночка, а кінське іржання).
Сильна стать також бісить, коли представниці слабкої статі (так, ми за архаїчну лексику!) поводяться з ними запанібрата: ляскають по плечу, запрошують посміятися над непристойними жартами, загалом, займають їх споконвічну екологічну нішу.
Крім того, чоловіка гарантовано відштовхує, якщо дівчина лицемірить. Всіляко обіймається на побаченні, а потім як гаркне в трубку зазвонившего телефону: «Ну че?! Зовсім охрінів?! Відвали!» А потім виявиться, що вона розмовляла з татом. Грубість асексуальне, тому що споконвіку вважалася прерогативою чоловіків. Ви ж не хочете бути схожою на трансвестита?

4. Скандальність

Максим, 32 року: «Одного разу я запросив дівчину в ресторан. Замовив столик, зустрів її з квітами. А вона розгледіла плямочка на скатертини, покликала офіціантку, вилаяла її, потім покликала менеджера, висловила йому все, що думає, а потім ще весь вечір чіплялася до всього підряд, поки їй не принесли комплімент від закладу — безкоштовний десерт. Під час нашого побачення вона послідовно поливала брудом не вміє працювати персонал, московські пробки, присутніх у залі жінок. Потім переключилася на мене — по-моєму, сама не помітила, як. Загалом, я оплатив, але з тією дівчиною більше не бачився. А вона мені ще тиждень есемески надсилала».
Сексуальна жінка може і не бути доброю, як мати Тереза. Багатьом подобаються стерви. Але стерви вміють себе вести. Вони не опускаються до дріб'язкових суперечок, не нудить, не перетворюють вечір з томного в нестерпний, не нагадують класичних тещ з анекдотів — вічно незадоволених, з стисненими губами.
Чоловіки ненавидять відчувати себе винуватими! Вина приводить їх до вбивчою думки про власної нікчемності (а адже саме її багатьом з них старанно вбивали мами і бабусі). А чоловік, який відчуває себе нікчемним, це майже імпотент. Проста логіка. Дрібні причіпки лише йому натякнуть, на що ви здатні, а от якщо ви почнете є його поїдом, постійно критикувати, а ще гірше — кричати, будьте готові до того, що з улюбленої жінки перетворитеся на розгнівану матусю, а сам він зменшиться до розмірів переляканого п'ятирічки. Ви, до речі, можете про це так ніколи і не дізнатися: чоловік, швидше за все, або замкнеться в собі, або накричить на вас у відповідь і грюкне дверима. Але в цей момент ви перестанете бути для нього жінкою і перетворитеся на базарну бабу, втілення всього жахливого, що є у жінок, в бурхливу відьму з середньовічних трактатів. Можливо, в його уяві на вашому носі навіть зросте потворна бородавка. Прощай, постіль!.. Чоловік у цей момент відчуває себе безсилим (potentia — по-латині «сила»). Адже бити дівчаток — це табу, а як адекватно відповідати на такого роду агресію, його ніхто не навчив.
Постарайтеся бути хоча б трохи більш задоволеною життям. Зрештою, це корисно і для ваших нервів і самопочуття. Скатертина — ніщо, а от секс...

5. Сюсюкання

Антон, 23 роки: «Я зустрічався з жінкою на десять років старший за мене, і вона постійно називала мене малюком, крихтою, хлопчиком, дитинкою. Я просив її не робити цього, але їй ніби доставляло це збочене задоволення. Зрештою, мені почало здаватися, що переді мною моя мати. А секс з матір'ю, самі розумієте, це не те, чого я чекав від життя. Довелося розлучитися. З тих пір я обриваю всі спроби дівчат називати мене котиком, пусиком, зайчиком чи рибкою. Може, я і категоричний, але ніяк не можу забути ці рожеві соплі, які лилися на мене!»
Пам'ятаєте фільм «Про що говорять чоловіки?» Один з героїв з жахом згадує, як його пасія називає його: «Ти мій небритыш!» Якщо ваш герой не страждає Едіповим комплексом, не варто переборщувати з уси-пусями. Ваш чоловік вже не носить короткі штанці і не пускає кораблики по калюжах. (Навіть якщо пускає, йому вже не 3, а 33, ми сподіваємося, що мова йде про яхті, а не про дерев'яної виробі.) Не дай бог, йому померещится матуся у вашому світлому образі! Ні, любов і ніжність з таких «обсюсюканных» відносин нікуди не йдуть, навіть можуть зберігатися десятиліттями, а от секс цілком може піти. Та, хто веде себе, як мама, не може бути сексуальною. Вона може давати їжу, турботу, ласку, але неминуче перетворюється в безстатеве істота. (Не плутати з «виглядає, як мама». Мама — ідеал любові і краси для вашого лицаря змалку.) В маму можна перетворитися і без телячих ніжностей. Досить задушити чоловіка турботою, постійно запитувати у нього, де він був, що їв і надів шапку, щоб він знову відчув себе детсадовцем або задержавшимся після уроків школярем. У ті роки він сексом не займався, пам'ятайте про це. Він слухав матусю — або бунтував проти неї. Але він з нею ніколи не спав! І з вами не буде, якщо ви продовжуйте в тому ж дусі.
Сюсюкання взагалі мало сумісне з поняттям про людську гідність. Воно робить того, хто сюсюкає, більше того, над ким здійснюється цей протиприродний словесний акт. Чоловік зменшується, ви увеличиваетесь. А адже в дорослому стані людям варто прагнути до того, щоб займати в парі рівні позиції. Будь-який дисбаланс призводить до збою в роботі всієї системи.

http://garna.top/

Comments